بخريد و بخوانيد ...
1984
اطلاعات كتاب در سایت آمازون

1984

(Nineteen Eighty-Four)
نویسنده: جورج ارول (George Orwell)
ترجمه: صالح حسینی (Saleh Hosseini)
ناشر: نیلوفر
سال نشر: 1402 (چاپ 24)
قیمت: 225000 تومان
تعداد صفحات: 272 صفحه
شابك: 964-448-044-9
تعداد كسانی كه تاكنون كتاب را دریافت كرده‌اند: 94 نفر
امتیاز كتاب: امتيازي كه كتاب از كاربران جيره‌كتاب گرفته  (4.49 امتیاز با رای 77 نفر)

امتیاز شما به این كتاب: شما هنوز به این كتاب امتیاز نداده‌اید

درباره كتاب '1984':

جهانِ نیمه‌متحد سه قدرت بزرگ دارد که جهان را میان خود تقسیم کرده‌اند و هر سه به شیوهٔ مشابهی جهان را اداره می‌کنند. وینستون اسمیت، قهرمان داستان، در اوسیا زندگی می‌کند و عضو عادی حزب است. او روزی دفترچه‌ای قدیمی می‌خرد و در آن شروع به نوشتن تفکرات خود می‌کند. در تمام نقاطی که اعضای "حزب" زندگی می‌کنند دستگاه‌هایی به نام تله‌اسکرین(صفحهٔ سخنگو) وجود دارد. این دستگاه (که توسط وزارت حق اداره می‌شود) مانند دوربین تمام اعمال افراد را تحت نظر دارد. وینستون خارج از دیدرس تله‌اسکرین‌ها شروع به نوشتن می‌کند و چندین بار جملهٔ "مرگ بر برادر بزرگ" را بر روی کاغذ می‌نویسد ... (خلاصه داستان از وب سایت ویکی‌پدیا برگرفته شده)
داستان با این جملات آغاز می‌شود:
"روزی آفتابی و سرد در ماه آوریل بود و ساعت‌ها زنگ ساعت سیزده را می‌نواختند.. وینستون اسمیت، که در تلاش گریز از دست سرمای بی‌پیر چانه در گریبان فرو برده بود، به سرعت از لای درهای شیشه‌ای عمارت بزرگ پیروزی به درون خزید. با این حال، سرعتش آن اندازه نبود که انبوهی غبار شن‌آلود را با خود به درون نیاورد.
سرسرا بوی کلم‌پخته و پادری نخ‌نمای کهنه می‌داد. در یک طرف آن پوستری رنگی، که برای دیوار داخل ساختمان بسیار بزرگ بود، به دیوار زده شده بود. تصویر چهره غول‌آسایی بود به پهنای بیش از یک متر، چهره آدمی چهل و چند ساله با سبیل مشکی پرپشت و خطوط زیبای مردانه. وینستون به سوی پله رفت. آسانسور بی‌فایده بود. روز روزش کار نمی‌کرد تا چه رسد به حالا که جریان برق، به عنوان بخشی از برنامه صرفه‌جویی به مناسبت تهیه مقدمات "هفته نفرت"، در ساعات روز قطع بود ..."

نظر كسانی كه كتاب را خوانده‌اند:

 اسفندیار کبیر:  به نظر من کتابهای جورج ارول جزو کتابهایی هست که حداقل یکبار قبل از مرگ بايد خواند

 منصوره هدايتي:  کتاب فوق‌العاده است برای درک یک جامعه توتالیتاریستی که عده قلیلی بر اکثریت ناآگاه و ترسو حکومت دارند. حکومتی تدریجی و نامحسوس.

 نازنين رحيمي:  يكي از كتابايي كه واقعاً دوست داشتم و بدون وقفه تا انتها خوندم و لذت بردم! عالي

 سيد حامد جوشني:  بهترين كتابي كه تا حالا خوندم.

 مژگان چايچيان:  بهترين كتابى كه بيشترين تطابق را با حكومتهاى توتاليتر دارد.

 هادي سيوف:  فوق العاده بود. بی خود نیست که برخی این داستان را شاهکار می‌دونن.

 زهرا آقایی:  نثر این کتاب فوق‌العاده است. خیلی دوست داشتم و از خوندنش لذت بردم.

 امیر نوازنده:  بسیار زیبا و جذاب و از همه مهمتر قابل درک برای نسل سوخته با اندکی تغییر

 محمود اسلاميان:  کتاب جنبه‌های متفاوتی از یک دیکتاتوری را به نحوی به تصور می‌آورد که واقعا رعب‌آور و نفرت‌برانگیز است. زمانی جایی خوانده بودم که جسم را می‌شود به تسخیر در آورد ولی فکر و عقیده را هرگز. اما در این کتاب عقیده‌ها هم دستخوش هجوم بی‌امان می‌شوند. گر چه بندهایی از این کتاب را بارها و بارها باید خواند ولی تمام ایده‌هایش را نمی‌شود باور کرد همچون عقیده‌ی کنترل لحظه به لحظه‌ی فرد فرد جامعه که خود به جامعه‌ای دیگرکه همه همراه و همفکر باشند نیازمند است و این عملا دور از واقعیت است.

 مرتضی خشتی آذر :  کتاب فوق العاده‌ای بود باعث شد چند روز بعد تموم شدن کتاب هم بهش فکر کنم.

 پريسا آستانه:  1984 کتابی عالی و در عین حال پیچیده است و به همین دلیل خواندن متن فارسی نمی‌تواند آن طور که باید مفهوم برخی قسمتهای کتاب را منتقل کند. من هر دو متن انگلیسی و فارسی را به صورت موازی خواندم و به نظرم اگر کسی دسترسی به متن انگلیسی دارد بهتر است کتاب را به زبان اصلی خودش بخواند.

 هانيه سالاري:  کتاب فوق العاده‌ای هست، اما برای من اوایلش سخت پیش رفت.

 سارا كاوياني:  خوب بود

 مهران ملك‌محمدي:  واقعا کتاب خوبی هست

 آرشا عنايتي:  این کتاب بیان‌کننده طرز فکر اورول نسبت به دنیای بعد از جنگ جهانی دوم است. این طرز فکر بسیار منطقی و قابل هضمه. از طرفی بعضی اوقات داستان به سمتی پیش می‌ره که ممکنه حوصلت سر بره، اما قسمتهایی هم هست که این بخش رو جبران می‌کنه و دوست داری به خوندن ادامه بدی.
قسمتهایی که اورول طرز فکرش نسبت به جامعه، ‌سیاست و حزب مطرح می‌کنه - ممکنه - نیاز به چندبار خوندن داشته باشه.

 نفيسه نادمي:  خیلی کتاب خوبی بود. آدم احساس می‌کنه این کتاب داره زندگی امروز ما رو توصیف می‌کنه.

 رضا فرين‌مهر:  كتاب بسيار تأثيرگذار و خاصي بود. البته بسيار تاريك

 سيديوسف منيري:  کتاب فوق‌العاده اما با ترجمه‌ای سخت و عجیب

 نيلوفر الله کرم:  کتاب خوبی بود ولی ترجمه خیلی سختی داشت.

 سمانه حسين‌پور:  جامعه توصیف شده وحشتناک بود هر چند که می‌دونم که همچین جامعه‌ای بوده و هست. از دوستی که در کره شمالی زندگی کرده بود پرسیدم و خیلی چیزا رو تایید کرد. کتاب خوبی بود برای شناخت جوامع کمونیستی مطالعه شو پیشنهاد می‌کنم.

 نیلوفر موجودی:  ترجمه‌اش خیلی ضعیف و غیرروان بود