درباره كتاب 'چه چیز به چه کسی میرسد؟ چرا؟ اقتصاد نوین جورسازی و طراحی بازار':
جورسازی تعبیر اقتصاددانان است دربارهی چگونگی رسیدن به چیزهای بیشماری که ما در زندگی انتخاب میکنیم و آنها نیز باید ما را انتخاب کنند. آدم نمیتواند صرفا به دانشگاه ییل بگوید که قصد دارد برای تحصیل در آن دانشگاه نامنویسی کند، یا به گوگل خبر بدهد که میخواهد آنجا کار کند. میبایست ییل نیز او را بپذیرد یا گوگل استخدامش کند. ییل یا گوگل نیز نمیتوانند دستور دهند که چه کسی برای تحصیل یا کار نزد آنها برود. همچنین، نه مرد و نه زن نمیتوانند خیلی ساده فردی را برای همسری خود تعیین کنند. هریک از آنها باید در عین حال انتخاب شود.
جورسازی، حتی اگر پیمانش را در آسمانها بسته باشند، در بازار رخ میدهد؛ و سرآغاز بازار، همانند داستانهای عاشقانه، اشتیاق است. بازار با گرد هم آوردن خریداران و فروشندگان، دانشجویان و استادان، کارجویان و کارفرمایان، و حتی گاه عشقجویان، به شکل گرفتن و برآورده شدن اشتیاقها کمک میکند.
این کتاب دربارهی طراحی بازارهایی از این حنس است، بازارهایی جورساز که در آنها قیمت یگانه عامل جفت شدن عرضه و تقاضا نیست و برای هر دو طرف معامله مسائل پرشمار دیگری هم مطرح است، بازارهایی که نیاز به طراحی دارند و اگر خوب طراحی شوند هم آزادی را افزایش میدهند و هم رفاه را ... (برگرفته از توضیحات پشت جلد کتاب)