بخريد و بخوانيد ...
بار هستی
اطلاعات كتاب در سایت آمازون

بار هستی

(The Unbearable Lightness of Being)
نویسنده: میلان کوندرا (Milan Kundera)
ترجمه: پرویز همایون‌پور
ناشر: قطره
سال نشر: 1401 (چاپ 44)
قیمت: 140000 تومان
تعداد صفحات: 332 صفحه
شابك: 978-964-341-225-8
تعداد كسانی كه تاكنون كتاب را دریافت كرده‌اند: 4 نفر
امتیاز كتاب: امتيازي كه كتاب از كاربران جيره‌كتاب گرفته  (4 امتیاز با رای 5 نفر)

امتیاز شما به این كتاب: شما هنوز به این كتاب امتیاز نداده‌اید

درباره كتاب 'بار هستی':

داستان چهار شخصیت اصلی دارد. توما که جراح موفقی ساکن شهر پراگ است و ازدواج اولش به جدایی انجامیده و حالا از پیوند مجدد با زنی دیگر هراس دارد. ترزا که توما او را دوست دارد، دختری ساده، بی‌آلایش، آرمان‌خواه و در عشق حسود است. سابینا که هنرمند و نقاش است و دوست توما. او زنی است که از هرچه رنگ تعلق دارد گریزان است و همواره در فکر خیانت است. بالاخره فرانز دوست سابینا است که عقایدی متفاوت با او دارد و شیفته وفاداری است.
داستان حول ارتباط توما و ترزا که در نهایت به ازدواج‌شان منتهی می‌شود شکل می‌گیرد. اما کتاب بیش از آنکه به روایت داستانی کلاسیک بپردازد، از میان ارتباط این چهار شخصیت با یکدیگر مسائل فلسفی مختلفی را که انسان غربی امروز با آن دست به گریبان است مرور می‌کند. (با استفاده از "نقد کتاب بار هستی" به قلم اکرم نعمت‌الهی، وب سایت تبیان)
داستان با این جملات آغاز می‌شود:
"بازگشت ابدی، اندیشه‌ای اسرارآمیز است و "نیچه" با این اندیشه بسیاری از فیلسوفان را متحیر ساخته است. باید تصور کرد که یک روز همه‌چیز، همان‌طور که پیش از این بوده، تکرار می‌شود و این تکرار هم‌چنان تا بی‌نهایت ادامه خواهد یافت! معنای این اسطوره نامعقول چیست؟
خلاف اسطوره‌ی بازگشت ابدی این است: زندگی که به یک‌باره و برای همیشه تمام می‌شود و بازنخواهد گشت، شباهت به سایه دارد، فاقد وزن است و از هم‌اکنون آن را باید پایان یافته دانست؛ و هرچند موحش، هرچند زیبا و هرچند باشکوه باشد، این زیبایی، این دهشت و شکوه هیچ معنایی ندارد. این‌ها درخور اعتنا نیست، همان‌طور که جنگ میان دو سرزمین آفریقایی در قرن چهاردهم، هیچ‌ چیز را در دنیا تغییر نداده است، هرچند در این جنگ سی‌هزار سیاه‌پوست با رنج و مصیبت وصف‌ناپذیری هلاک شده باشند ..."

نظر كسانی كه كتاب را خوانده‌اند:

 هانيه سالاري:  یک رمان مفهومی عمیق و متفاوت که ارزش خوندن رو داره

 افشین اسکندری:  کتاب خوبی بود، نوع نوشتار کوندرا واقعا خوبه اون جوری که فلسفه رو با کتاباش قاطی میکنه رو واقعا دوس دارم. ولی داستانش در چند فصل آخر یکم بهم ریخته بود. کلی شخصیت که هرکدوم رو یهو میاد توصیف میکنه با جزئیات و تاریخ و کلی ویژگی که مخم جواب نداد. ولی باز هم به خاطر سبک خوب نوشتنش تا آخرش خوندم.