بخريد و بخوانيد ...
بابا گوریو
اطلاعات كتاب در سایت آمازون

بابا گوریو

(Pere Goriot)
نویسنده: اونوره دو بالزاک (Honore de Balzac)
ترجمه: م. ا. به‌آذین
ناشر: دوستان
سال نشر: 1401 (چاپ 17)
قیمت: 280000 تومان
تعداد صفحات: 328 صفحه
شابك: 964-311-249-7
تعداد كسانی كه تاكنون كتاب را دریافت كرده‌اند: 60 نفر
امتیاز كتاب: امتيازي كه كتاب از كاربران جيره‌كتاب گرفته  (3.65 امتیاز با رای 17 نفر)

امتیاز شما به این كتاب: شما هنوز به این كتاب امتیاز نداده‌اید

درباره كتاب 'بابا گوریو':

اوژن دو راستینیاک، جوان شهرستانی که به پاریس آمده و در پانسیون زوار در رفته‌ی مادام وکه اقامت دارد، با دیدن زندگی پر زرق و برق شهر پاریس جذب این تجملات می‌شود. او از سوی دیگر با دیگر ساکنین پانسیون و زندگی و مشکلات هرکدام از آنها آشنا می‌شود.
یکی از کسانی که راستینیاک با او آشنا می‌شود پیرمردی با نام "بابا گوریو" است که زمانی ثروتمند بوده و حالا زندگی فقیرانه‌ای را می‌گذراند. او دو دختر دارد که هرکدام با مردی ثروتمند ازدواج کرده‌اند اما دامادهای او به دلیل شکست باباگوریو در زندگی حاضر نیستند با او رفت و آمد داشته باشند ...
داستان با این جملات آغاز می‌شود:
"مادام وکه، که پیش از ازدواج به مادموازل دو کنفلان معروف بود، پیرزنی است که از چهل سال پیش پانسیون ارزانی در کوچه نو -سنت-ژنویو (پاریس) بین کارتیه‌لاتن و فوبورسن مارسل دایر کرده. این پانسیون که به نام "خانه وکه" مشهور شده مسکن مردان و زنان و جوانان و پیران است، و هیچ‌گاه بدگویی اشخاص نتوانسته است به حیثیت یک موسسه آبرومند آسیبی برساند. با آن که اقامت یک نفر جوان را در این پانسیون، خانواده‌اش می‌تواند با مبلغ مختصری تامین کند، مع‌هذا در سی سال اخیر هیچ دختر جوانی در این خانه دیده نشده بود. ولی در سال 1819، یعنی زمانی که این سرگذشت دردناک شروع می‌شود، دختر جوان فقیری در این خانه مسکن داشت ..."

اطلاعات بیشتر درباره این کتاب را می‌توانید در اینجا بیابید.

نظر كسانی كه كتاب را خوانده‌اند:

 وحيده اسدي:  کتاب علاوه بر توصیف خوب فضاها و شخصیت‌پردازی دقیق، داستان پرکششی هم داشت و منو وادار می‌کرد با اشتیاق ادامه‌اشو بخونم و ببینم آخرش آدمای داستان چه تصمیمی میگیرن. بابا گوریو همونطور که گفتن واقعا نماد ابوت بود. این همه عشق به فرزند با وجود تمام خطاهاشون فقط از یه پدر یا مادر بر میاد (توی دنیای واقعی همچین مادری رو دیدم) یه جاهایی از داستان از برخوردی که دختراش باهاش داشتن علی‌الخصوص دلفین دختر کوچک‌تر، می شد به عمق منفعت‌طلبیشون پی برد. بیشتر از اونچه که توی سایر برخوردها و تعاملاتشون دیده می‌شد. و حقیقت ناخوشایند اینه که گوریو واقعا مقصر بود. بخاطر تربیت اشتباه بچه‌هاش! و باز بهم ثابت شد آدما همیشه همون برخوردی رو می‌بینن که نتیجه رفتارهای خودشونه. با این وجود نمی‌تونستم با بابا گوریو همدردی نکنم و براش دلسوزی نکنم.

 ابوالفضل بيات:  توصیف‌های عالی از افراد و روابط و بیان جزییاتی که شاید کمی به حجم کتاب افزوده اما باعث شده که درک خواننده درک بیشتری از شخصیت‌ها پیدا کند.

 لیلا گلستانی:  واقعا نتونستم با نثر کتاب ارتباط برقرار کنم و 10 صفحه بیشتر نخوندم. امتیازی ندادم چون نمی‌خوام عجولانه نظر بدم. باباگوریو توی کتابخونم هست ومن هرروز نگاهش می‌کنم واطمینان دارم هروقت زمانش رسید می‌خونمش وبعد بدون قضاوت می‌تونم درموردش اظهارنظر کنم