درباره كتاب 'چگونه با آدمهای "مشکل" برخورد کنیم':
در زندگی روزمره به افرادی برمیخوریم که هریک به شیوه خاص خود عرصه را بر ما تنگ میکنند. حل این مشکل و برآمدن از عهده این گونه افراد مستلزم دانستن روشهایی است که با همه آنها در این کتاب ساده و مفید و در جریان آزمونهای خودشناسی آن آشنا خواهید شد. (برگرفته از توضیحات پشت جلد کتاب)
فصل اول کتاب با این جملات آغاز میشود:
"وارد اتاق شلوغی میشوید. صحبتها قطع میشود، همه سرها به طرف شما برمیگردد. حضار شما را به جا میآورند و سلام میکنند. بعضیها لبخندزنان جلو میآیند و دستتان را میفشارند و بقیه صحبت خود را پی میگیرند. چرخی میزنید و برای گفتگو با یک آشنا میایستید.
پیش آمدن چنین صحنهای متکی بر دو عامل به هم وابستهای است که شخصیت شما را میسازند: عامل اول تصویری است که شما از طریق مشخصات ظاهری و جسمانی، صدا، دست دادن و ژستها و حرکات خود ایجاد میکنید. عامل دوم شخصیت و ویژگی فردی، یا بعدی از وجود شماست که شناختن و تعیین نوع آن بسیار مشکلتر از تصویر ظاهری شماست؟
از دید تئوری، تصویر شما میبایست بازتابی از شخصیتتان باشد، اما خیلی خوب میدانید که معمولا چنین نیست! هر کسی میتواند تصویر ظاهرش را کم و بیش به میل خود تغییر دهد. از آنجا که همه ما سعی داریم تا سر حد ممکن تصویر بهتری از خود ارائه دهیم، به هیچوجه نباید برای قضاوت درباره شخصیت افراد، بهطور دربست به ظاهر آنها تکیه کنید ..."