بخريد و بخوانيد ...
گفت‌وگو با مرگ: شهادتنامه اسپانیا
اطلاعات كتاب در سایت آمازون

گفت‌وگو با مرگ: شهادتنامه اسپانیا

(Dialogue with Death)
نویسنده: آرتور کوستلر (Arthur Koestler)
ترجمه: خشایار دیهیمی
ناشر: نشر نی
سال نشر: 1401 (چاپ 11)
قیمت: 130000 تومان
تعداد صفحات: 263 صفحه
شابك: 978-964-312-575-2
تعداد كسانی كه تاكنون كتاب را دریافت كرده‌اند: 27 نفر
امتیاز كتاب: امتيازي كه كتاب از كاربران جيره‌كتاب گرفته  (4.5 امتیاز با رای 4 نفر)

امتیاز شما به این كتاب: شما هنوز به این كتاب امتیاز نداده‌اید

درباره كتاب 'گفت‌وگو با مرگ: شهادتنامه اسپانیا':

این کتاب شرح چند ماه زندانی است که آرتور کوستلر در دوران جنگ داخلی اسپانیا در خوف از اعدام سپری کرده است. کتاب کاملا مستند است، اما زمینه سیاسی و تاریخی در آن اهمیت چندانی ندارد. کوستلر خود می‌گوید دلبستگی اصلی من در این کتاب یک دلبستگی خویشتن‌نگرانه بوده است: تاثیر روان‌شناختی سلول اعدام. کوستلر در طول ماه‌های اسارت شاهد اعدام هم‌زنجیرهایش بود و هر لحظه نیز فکر می‌کرد خودش را هم اعدام خواهند کرد. او می‌نویسد:
مردن - حتی اگر در خدمت هدفی غیرشخصی باشد - همیشه امری شخصی و خصوصی است. بنابراین، ناگزیر این صفحات، که بیشترش در خوف و انتظار واقعی مرگ نوشته شده است، خصلتی شخصی و خصوصی دارد. افکاری که در سر یک مرد محکوم می‌گذرد، از نظر روان‌شناختی جالب است. نویسندگان حرفه‌ای کمتر امکان داشته‌اند چنین جریانی را شخصا تجربه کنند. من سعی کرده‌ام این افکار را تا آن جا که می‌توانستم صریح و مختصر و مفید ارائه دهم ... (برگرفته از توضیحات پشت جلد کتاب)

نظر كسانی كه كتاب را خوانده‌اند:

 صفورا زواران حسيني:  خواندنش لذتبخش بود، با اینکه موضوعش چندان لذت‌بخش نیست و آدم را یاد تجربه‌های دور و نزدیک می‌اندازد. ترجمه هم به دلم نشست. یک نکته قابل ستایش محتوای کتاب، توصیف جزییات و روند روحی و فکری نویسنده زندانی، این طور دقیق و قابل فهم است.

 علي شفيعي:  من این کتاب رو از دو جنبه مورد توجه قرار می‌دم، بخش اول اون هرج‌و‌مرج ناشی از بروز یک انقلاب، شورش یا هر نابسامانی گذرای اجتماعی با هر اسمی و زیر و رو شدن‌های سطوح اجتماع ناشی از این جابجایی‌های قدرت و اتفاقات غیرانسانی که در این گیرو دار دامن‌گیر آدم‌های معمولی جامعه می‌شه که البته حکایت آشنایی برای هم‌نسل‌های من هست و بخش دوم تحولات فردی و درونی یک انسان زندانی که شاید محکوم به مرگ شود و تغییر جهانبینی او.
هر دو وجه این کتاب برام جالب بود ولی حکایت آشنای مرتبط با بخش اول برام جذاب‌تر بود.