شناسنامه محصول
دفتر کارآگاهی شماره یک بانوان
اطلاعات كتاب در سایت آمازون

دفتر کارآگاهی شماره یک بانوان

(The No. 1 Ladies' Detective Agency)
نویسنده: الکساندر مک کال اسمیت (Alexander McCall Smith)
ترجمه: میرعلی غروی
ناشر: هرمس
سال نشر: 1388 (چاپ 1)
قیمت: 3900 تومان
تعداد صفحات: 256 صفحه
شابك: 978-964-363-496-4
تعداد كسانی كه تاكنون كتاب را دریافت كرده‌اند: 60 نفر
امتیاز كتاب: امتيازي كه كتاب از كاربران جيره‌كتاب گرفته  (3.56 امتیاز با رای 9 نفر)

امتیاز شما به این كتاب: شما هنوز به این كتاب امتیاز نداده‌اید

درباره كتاب 'دفتر کارآگاهی شماره یک بانوان':

خانم راموتشوی، زن جاافتاده‌ای که در بتسوانا (یکی از کشورهای جنوب آفریقا) زندگی می‌کند، یک دفتر کارآگاهی تاسیس می‌کند. فصل‌های مختلف کتاب شرح پرونده‌های مختلف او و راه‌حل‌هایی است که او برای حل مشکل مشتریان خود پیدا می‌کند.
فصل اول کتاب با این جملات آغاز می‌شود:
"خانم راموتشوی صاحب یک دفتر کارآگاهی در افریقا بود که در دامنه تپه کگال قرار داشت. تمام مال و اموالش عبارت بود از یک وانت سفید کوچک، دو میز تحریر، دو صندلی، یک تلفن و یک ماشین تحریر قدیمی. به اضافه یک قوری که خانم راموتشوی - تنها کارآگاه خصوصی زن در بتسوانا - در آن برای خودش چای قرمز کوهی دم می‌کرد. همچنین سه لیوان دسته‌دار، یکی برای خودش، یکی برای منشی‌اش و دیگری برای ارباب رجوع. خب، مگر یک دفتر کارآگاهی بیشتر از این هم چیزی لازم دارد؟ مهمترین چیزهایی که یک دفتر کارآگاهی به آن نیاز دارد شم قوی کارآگاهی و هوش بالاست که خانم راموتشوی از هر دوی آنها بهره فراوان داشت. البته اینها دیگز جزء داراییهای یک دفتر کارآگاهی به حساب نمی‌آید ..."

نظر كسانی كه كتاب را خوانده‌اند:

 وحيده اسدي:  با معرفی آقای شهریر با این کتاب آشنا شدم (پیدا کردن دنده مناسب یک کتاب). ذهنیتی که پیدا کردم یک کتاب با ریتم کند و معمولی بود، بخاطر اینکه جز لیست کتابهایی که قبل از مرگ بخوانید قرار داشت سفارشش دادم اما برخلاف تصورم کتاب خواندنی و با نمکی از آب در آمد :) همونطور که آقای شهریر گفتند کتاب جنایی و هیجان‌انگیزی نیست اما به نظر من داستان گیرایی داشت.

 بابك عرياني:  خیلی دوست داشتم درباره‌ی بوتسوانا بدانم. اینکه چه شرایطی دارد که یکی از دمکراسی‌های پیشرو دنیاست. با اینکه یکی از کشورهای آفریقای همیشه درگیر است. اصلا به این خاطر بود که بالاخره رد این کتاب را گرفتم. برایم خیلی جالب بود وقتی دیدم شخصیتهای داستان چه عاشقانه در مورد کشورشان اظهارنظر می‌کنند. کشوری که آب ندارد، باران ندارد، دریاچه ندارد، هرچه دارد صحرا است. کتاب را که می‌خوانید می‌بینید آنها، یعنی مردم بوتسوانا همدیگر را دارند. مردم با هم دوستند. همدیگر را دوست دارند. آنچه آنها را پابند سرزمینشان کرده، عشق به آدمهایی است که زبان مشترک دارند، فرهنگ و دلبخواه مشترک دارند. هویت یعنی همین.

 صفورا زواران حسيني:  جذاب است چون داستان در آفریقا و کشور بوتسوانا می گذرد. ردپای فرهنگ و اقلیم هم در روایت پیداست. کتاب خوشخوانی است.

 شيدا ميربرك كار:  نمی دونم چه حسابیه گاهی اوقات فکرش را هم نمی کنی کتابی رو دوست نداشته باشی ولی پیش میاد دیگه ،یعنی ممکنه دلیلش این باشه که قبلش یه کتاب توپ خونده بودم این یکی چندان نچسبید ، خلاصه کتاب یه ریزه رو آب بود انگاری، فکر کن آفریقایی بودنش هم نجاتش نداد بدمصب.