شناسنامه محصول
وداع با اسلحه
اطلاعات كتاب در سایت آمازون

وداع با اسلحه

(A Farewell to Arms)
نویسنده: ارنست همینگوی (Ernest Hemingway)
ترجمه: نجف دریابندری
ناشر: نیلوفر
سال نشر: 1400 (چاپ 19)
قیمت: 120000 تومان
تعداد صفحات: 423 صفحه
شابك: 978-964-448-059-1
تعداد كسانی كه تاكنون كتاب را دریافت كرده‌اند: 6 نفر
امتیاز كتاب: امتيازي كه كتاب از كاربران جيره‌كتاب گرفته  (4 امتیاز با رای 3 نفر)

امتیاز شما به این كتاب: شما هنوز به این كتاب امتیاز نداده‌اید

درباره كتاب 'وداع با اسلحه':

داستان در زمان جنگ جهانی اول در ایتالیا اتفاق می‌افتد. فردریک هنری آمریکایی جوان بی‌قید و خوش‌گذرانی است که در ارتش ایتالیا استخدام شده. در ابتدای داستان جنگ در محل استقرار هنری چندان جدی نیست. بنابراین او فرصت پیدا می‌کند تا با پرستاری انگلیسی به نام کاترین بارکلی طرح دوستی بریزد و تلاش کند تا قاپ او را بدزد!
اما بالاخره هنری در جبهه مجروح می‌شود و برای مداوا به میلان منتقل‌اش می‌کنند. کاترین در بیمارستانی که هنری بستری است مامور مراقبت از او می‌شود و همین مساله باعث نزدیکی این دو به یکدیگر و دلباختگی‌شان می‌گردد. اما جنگ همچنان ادامه دارد و هر روز بیش از روز قبل چهره‌ی زشت و جدی خود را به قهرمانان داستان نشان می‌دهد ...
داستان با این جملات آغاز می‌شود:
"آخرهای تابستان آن سال، ما در خانه‌ای در یک دهکده زندگی می‌کردیم که در برابرش رودخانه و دشت و بعد کوه قرار داشت. در بستر رودخانه ریگ‌ها و پاره‌سنگ‌ها، زیر آفتاب، خشک و سفید بود. آب زلال بود و تند حرکت می‌کرد و در جاهایی که مجرا عمیق بود رنگ آبی داشت. نظامی‌ها در جاده از کنار خانه می‌گذشتند و گرد و خاکی که بلند می‌کردند روی برگ درخت‌ها می‌نشست. تنه‌ی درخت‌ها هم گردآلود بود، و آن سال برگ‌ها زود شروع به ریختن کردند و ما می‌دیدیم که قشون در طول جاده حرکت می‌کرد و گرد و خاک برمی‌خاست و برگ‌ها با وزش نسیم می‌ریختند و سربازها می‌رفتند و پشت سرشان جاده لخت و سفید به‌جا می‌ماند و فقط برگ روی جاده به چشم می‌خورد ..."

نظر كسانی كه كتاب را خوانده‌اند:

 محمدحسين طاهري‌نيا:  کتاب خیلی خوبیه و خوشحالم که تونستم بخونمش، هرچند پایانش واقعا کمی ناراحت‌کننده بود، ولی اصلا از ارزش کتاب کم که نمی‌کنه هیچ، بلکه بیشتر لذت بخشش می‌کنه.

 محمود اسلاميان:  جمله‌های کتاب ساده و روزنامه‌ای است و موضوع آن نکوهش جنگ؛ این یک روی قضیه است ولی روی دیگر آن تلاش برای نشان دادن لاقیدی انسان در هر حال و جایگاه است حتی در جنگ. شخصیت‌های مذکر فقط به نوشیدن مشروب و زن فکر می‌کنند و شخصیت‌های زن در ترس از مردان. حتی لاقیدی شخصیت اصلی زن داستان در حمایت از خواسته‌های مرد است و مرگ او هم مانند دیگر شخصیت‌هایی که در داستان می‌میرند چنان پیش‌پاافتاده روایت می‌شود که یادآور گزارش‌های جنگی از کشتگان است که به علت تعداد زیاد توجه به یک‌یک آنها زیاد قابل ملاحظه نیست.
انتخاب زاویه‌ی دید اول شخص برای داستانی که روایتگر جنگ است، هوشمندانه است و تکرار جملات نیز آزاردهنده نیست. در کل کتاب خوبی است اما نه به آن معنا که اگر آن را نخوانده‌اید چیزی را از دست داده باشید. ولی ضرری ندارد که بخوانید و بیندیشید!