ورود / ثبتنام
ورود
ثبتنام
جستجو:
Toggle navigation
خانه
كتاب بزرگسال
فهرستهای جیرهكتاب
قفسههای كتاب
تازهترین كتابها
كتابهای پرستاره
مجلات و نشريات
كتاب كودك
فهرستهای جیرهكتاب
قفسههای كتاب كودك
تازهترین كتابها
كتابهای پرستاره
كتاب نوجوان
فهرستهای جیرهكتاب
قفسههای كتاب نوجوان
تازهترین كتابها
كتابهای پرستاره
چی بخوانیم؟
تماس با ما
برگزیده كتاب بزرگسال
تازهها
پرستارهها
پرفروشها
آیندهدارها
برگزیده كتاب كودك
تازهها
پرستارهها
پرفروشها
آیندهدارها
برگزیده كتاب نوجوان
تازهها
پرستارهها
پرفروشها
آیندهدارها
شناسنامه محصول
سفر به ولایت عزرائیل
نویسنده:
جلال آلاحمد
(Jalal Al-e-Ahmad)
ناشر:
فردوس
سال نشر:
1391
(چاپ
6
)
قیمت:
20000
تومان
تعداد صفحات:
120
صفحه
شابك:
964-320-120-1
تعداد كسانی كه تاكنون كتاب را دریافت كردهاند: 1 نفر
امتیاز كتاب:
(تاكنون امتیازی به این كتاب داده نشده)
امتیاز شما به این كتاب:
شما هنوز به این كتاب امتیاز ندادهاید
درباره كتاب 'سفر به ولایت عزرائیل':
متن کتاب (نوشتههای جلال آلاحمد) چیزی در حدود 30 صفحه است. الباقی کتاب اختصاص به مقدمهی مفصل شمس آلاحمد و در انتها نیز ضمائمی متعدد دارد.
شمس در بخشی از مقدمه آورده: "جلال در بازگشت از یک سفر چهار ماهه فرنگ، دو هفتهای مهمان دولت اسرائیل بود. سفر چهار ماهه فرنگش از جمعه 6 مهر 1341 تا شنبه 13 بهمن همان سال طول کشید.
... دو هفته پذیرایی اسرائیلیها از 15 تا 28 بهمن سال 1341 انجام میشود که مطابق است با 4 تا 7 فوریه 1963، یعنی پانزده سالی از تاسیس اسرائیل یا کمتر از بیست سال از جنگ جهانی دوم و سقوط هیتلر یهود آزار گذشته. ... [در زمان نوشته شدن این سفرنامه] اسرائیل هنوز مسالهای نشده است یا دست کم هنوز مسالهای نشده است که به جز در حصار مرزهای جغرافیای خویش، کش و قوسهایی را ایجاد کند و دنیا نسبت به این برخوردهای موقتی کوچک منطقهای، ساکت است. تا حمله ژوئن سال 1967 اسرائیل به مصر و اردن و آن جنگ شش روزه، سه چهار سالی باید بگذرد.
متن اصلی کتاب با این جملات آغاز میشود:
"اول اینکه حکومت یهود در آن سرزمین فلسطین، نوعی ولایت است و نه دولت. حکومت اولیا جدید بنیاسرائیل است بر ارض موعود، نه حکومت ساکنان فلسطین بر فلسطین. و نخستین تضاد ناشی از حضور حکومت اسرائیل، همین است که بیاید؛ ملتی یا قومی یا پیروان دینی یا بازماندگان آن دروازه سبط – به هر تعبیر که میخواهید – در طول تاریخ و سنت و اساطیر، در به دریها کشیده و آرزوها در دل پخته تا عاقبت به صورتی به چنین آرزویی، و در سرزمینی نه چندان فراخواننده و موعود مستقر شده. به جبر زمانه یا به الزام سیاست یا به روشنبینی اولیا یا به حکم اقتصاد و سرمایهگذاری بیدغدغه. که یک به یک را خواهم رسید. و اکنون اگر نه جرات قیاسی با ابراهیم خلیل و داود و سلیمان و موسی علیهم السلام باشد به هر صورت رجال سیاست امروز اسرائیل را به راحتی میتوان اگر نه از انبیا اولیا خواند و مقایسهشان کرد با آن الباقی صد و بیست و چهار هزار پیغمبر اسرائیل که ما از میان همهشان، یخه جرجیس را گرفتهایم و از او نمونهی معجزههای به وقوع نپیوسته را قصد کردهایم. و اینک معجزه به وقوع پیوسته است و بیهیچ لافی در غربتی ..."
تاكنون كسی درباره این كتاب نظری ثبت نكرده است!