شناسنامه محصول
بتا

بتا

نویسنده: هاله حامدی‌فر 
ناشر: امین آتنا
سال نشر: 1399 (چاپ 2)
قیمت: 48000 تومان
تعداد صفحات: 256 صفحه
شابك: 978-622-7060-08-9
تعداد كسانی كه تاكنون كتاب را دریافت كرده‌اند: 3 نفر
امتیاز كتاب: امتيازي كه كتاب از كاربران جيره‌كتاب گرفته  (2 امتیاز با رای 2 نفر)

امتیاز شما به این كتاب: شما هنوز به این كتاب امتیاز نداده‌اید

درباره كتاب 'بتا':

نویسنده کتاب کارآفرینی ایرانی است که در زمینه داروسازی فعالیت می‌کند. او در این کتاب داستان شروع فعالیت و پیشرفت خود را در فضای کسب‌وکار ایران شرح داده و زندگینامه و خاطرات کاری خود را روایت کرده است. داستان همچنین ماجرای بوجود آمدن و گسترش تولید یکی از محصولات اصلی دارویی شرکت خانم نویسنده را نیز به تصویر کشیده است. محصولی که کتاب نام خود را از آن گرفته است.

فصل اول کتاب با این جملات آغاز می‌شود:

"داستان بتا داستان یک برهه‌ی بیست ساله از زندگی من است. داستان زندگی یک من، از میان همان سه چهار نفری که در این کالبد مسالمت آمیز با هم زندگی می‌کنند. شاید اگر می‌توانستم شرح روایت را بر اساس زمان می‌گفتم آسان‌تر بود. اما نه دلم رضا داد و نه ممکن بود. واقعیت این است که این سال‌ها یادم رفته که چطور می‌شود کاری را بدون ملاحظه‌ی بقیه و فکرهای مریض و منافع شرکتی انجام داد. به این داستان که رسیدم، دلم نیامد ملاحظه‌کاری داستان را شهید کند و هر صفحه را که نوشتم تکرار کردم:

رند عالم سوز را با مصلحت‌بینی چه کار
کار ملک است آنچه تدبیر و تامل بایدش

شروع بتا هم مثل همه‌ی بخش‌های دیگرش، عجیب بود.

صبح یک روز سرد سال 1381 در اتاق مدیریت سوله‌ای در کوچه بابک شهرک اکباتان، زنی 29 ساله که از مدیریت شرکتی چیزی نمی‌دانست، به دلیل مهاجرت مدیر قبلی، مدیرعامل شد و پشت یکی از میزهای تنها اتاق اداری ساختمان نشست. اگرچه از شرکت‌داری هیچ نمی‌دانست، اما سیناژنِ ما هم آنقدر کوچک بود که تمامی دوستانش گفتند دیوانه است که مدیریت تضمین کیفیت انستیتو پاستور را رها می‌کند و می‌رود به یک شرکت کوچک کیت‌سازی؟!!! بله آن روزها سیناژنِ ما حتی در میان کیت‌سازها هم کوچک بود ..."

نظر كسانی كه كتاب را خوانده‌اند:

 نيما سيفي:  مسیری که طی کرده بودند برای موفقیت خیلی تاثیر گذار بود.

 اميرحسين خان احمدي فيجاني: 

یقین دارم که راه کارآفرینی در ایران بسیار دشوار است. هر کسی که می‌خواهد در این مسیر قدم بردارد باید کفش اهنی پایش کند. این کتاب در نشان دادن این مسئله نسبتا خوب عمل کرده است. رویکرد برخی افراد حاضر در کتاب در امیدواری برای حل هر مشکلی ستودنی است و همین روحیه است که کارآفرینی را می سازد.

در طرف دیگر اما برخی جاهای کتاب نویسنده خودستایی را از حد می‌گذارند و انگار به برخی آدم‌ها باید وفادار باشد،‌پس آنها را هم مداوم می‌ستاید که از واقعی بودن روایت می‌کاهد.

در نهایت از آنجایی که می‌گویند تاریخ را برنده می‌نویسد، به خواننده توصیه می‌کنم که این کتاب را هم بدین گونه بخواند‌:)