شناسنامه محصول
جنگ ابدی
اطلاعات كتاب در سایت آمازون

جنگ ابدی

(The Forever War)
نویسنده: جو هالدمن (Joe Haldeman)
ترجمه: نوید فرخی
ناشر: کتابسرای تندیس
سال نشر: 1400 (چاپ 2)
قیمت: 105000 تومان
تعداد صفحات: 367 صفحه
شابك: 978-600-182-600-9
تعداد كسانی كه تاكنون كتاب را دریافت كرده‌اند: 3 نفر
امتیاز كتاب: امتيازي كه كتاب از كاربران جيره‌كتاب گرفته  (5 امتیاز با رای 1 نفر)

امتیاز شما به این كتاب: شما هنوز به این كتاب امتیاز نداده‌اید

درباره كتاب 'جنگ ابدی':

حکومت نظامی زمین می‌خواهد با تمام قوا به جنگ دشمنان فضایی‌اش برود؛ هرچند هیچ زمینی‌ای این دشمنان را ندیده است و هیچ‌کسی چیزی از آن‌ها نمی‌داند و از همه مهم‌تر هر بار سفر برای رسیدن به محل نبرد ده‌ها و بلکه صدها سال طول می‌کشد. ویلیام ماندلا هم از سربازانِ نخبه‌ای است که مدام به این‌سو و آن‌سوی فضا-زمان فرستاده می‌شود تا وظایفش را انجام بدهد. ماندلا خوب می‌داند میزان مرگ‌ومیر سربازان به‌اندازه‌ای است که کسی توقع ندارد بیشتر از سه چهار نبرد زنده بماند. بااین‌همه، مصمم است که به هر قیمتی زنده بماند و به خانه برگردد. اما "خانه" شاید وحشت‌انگیزتر از نبردهای فضایی باشد؛ زیرا به لطفِ سفر با سرعت‌های نزدیک به سرعت نور و گذر نسبیتی زمان، وقتی او به ماموریتی چندماهه می‌رود از عمرِ زمین چند قرن می‌گذرد.

سربازها وقتی به خانه برمی‌گردند غریبه‌ای هستند در سرزمینی که هیچ از آن نمی‌فهمند. آیا زنده ماندن در چنین وضعیتی ارزش دارد؟ آن‌هم وقتی سربازها ذهن و روح‌شان در ارتش خرد می‌شود تا بتوانند با چنین دشمن‌هایی بجنگند ... (برگرفته از توضیحات پشت جلد کتاب)

فصل اول کتاب با این جملات آغاز می‌شود:
" "امشب قراره هشت روش بی‌سروصدا برای آدم کشتن رو واسه‌تون نمایش بدیم." گوینده‌ی این حرف، گروهبانی بود که به نظر می‌رسید نهایتا پنج سال از من بزرگ‌تر باشد. بنابراین اگر به عمرش در مبارزه‌ای موفق به قتل کسی شده بود، بی‌سروصدا یا هر چی، می‌بایست در سن غیرقانونی مرتکب قتل شده باشد.
از قبل، هشتاد روش کشتن را می‌دانستم؛ اما اکثرشان پرسروصدا بودند. صاف روی صندلی‌ام نشسته بودم. ژست مبادی‌آداب به خودم گرفتم و سعی کردم تظاهر کنم که به مطالب توجه می‌کنم، درحالی که با چشمان باز به خواب رفته بودم. اکثرا همین کار را می‌کردند. به تجربه یاد گرفته بودیم هیچ‌وقت کلاس مهمی را در ساعات بعد غذا قرار نمی‌دادند.
با صدای پروژکتور بیدار شدم؛ روبه‌رویم نوار ویدئویی کوتاهی پخش می‌شد که "هشت راه کم‌صدا" را نشان می‌داد. برخی از بازیگران می‌بایست محکومان اعدامی بوده باشند، چون واقعا کشته شدند ..."

نظر كسانی كه كتاب را خوانده‌اند:

 اميرحسين واحد:  عالی