بخريد و بخوانيد ...
موشی که غرید
اطلاعات كتاب در سایت آمازون

موشی که غرید

(The Mouse That Roared)
نویسنده: لئونارد ویبرلی (Leonard Wibberley)
ترجمه: حسین یعقوبی
ناشر: مروارید
سال نشر: 1401 (چاپ 2)
قیمت: 55000 تومان
تعداد صفحات: 185 صفحه
شابك: 978-964-191-812-7
تعداد كسانی كه تاكنون كتاب را دریافت كرده‌اند: 14 نفر
امتیاز كتاب: امتيازي كه كتاب از كاربران جيره‌كتاب گرفته  (5 امتیاز با رای 1 نفر)

امتیاز شما به این كتاب: شما هنوز به این كتاب امتیاز نداده‌اید

درباره كتاب 'موشی که غرید':

در میانه‌ی دهه‌ی پنجاه، کشور کوچکِ دوک‌نشین فنویک کبیر که دچار کسری بودجه شده، دو راه پیش‌رو دارد: آب بستن به محصول ملی کشور و یا اخاذی از ایالت متحده‌ی آمریکا به شیوه‌ای شرافتنمندانه ... و یا در صورت لزوم غیرشرافتمندانه.
دست‌اندرکاران کشور تصمیم می‌گیرند برای رهایی از این معضل به آمریکا اعلان جنگ بدهند و بعد در جنگ شکست بخورند تا بعد بتوانند کمک خارجی دریافت کنند و به این ترتیب اقتصادشان را نجات دهند. اما اوضاع آنطور که آنها دلشان می‌خواهد پیش نمی‌رود و …
کتاب یکی از درخشان‌ترین رمان‌های طنز قرن بیستم است. داستان هجوی گزنده است بر مناسبات سیاسی عصر جنگ سرد. زمانه‌ای که به قول استنلی کوبریک: کشورهای بزرگ چون گانگسترها عمل می‌کردند و کشورهای کوچک همچون خودفروشان. (برگرفته از توضیحات پشت جلد کتاب)
داستان با این جملات آغاز می‌شود:
"دوک‌نشین فنویک کبیر کشور کوچک و سرسبزی است که در دامنه‌های شمالی آلپ قرار دارد و شامل سه دره، یک رودخانه، کوهی به ارتفاع دو هزار پا و یک قلعه است. منبع اصلی درآمد این دوک‌نشین بخش شمالی سرسبز و حاصلخیزش است: یک تاکستان چهارصد هکتاری که خاکی عالی و انگوری مرغوب دارد. از انگورهای سیاه‌دانه‌ی ریز این تاکستان شراب قرمزی به عمل می‌آید که یکی از گرانقیمت‌ترین شراب‌های جهان است.
در طول تاریخ ششصدساله‌ی دوک‌نشین فنویک، میزان شرابی که از انگورهای این تاکستان به دست آمده هیچ‌گاه از دو هزار بطری بیشتر نشده است اما بعضی سال‌های بد کشاورزی که طبیعت و آب‌وهوا سر ناسازگاری با زارعان داشته، به پانصد بطری نیز کاهش یافته است. بعضی از ریش‌سفیدان فنویک سال فاجعه‌بار 1913 را خوب به خاطر دارند؛ سالی که به‌خاطر بارش دیرهنگام برف و باران‌های بی‌موقع و بدموقع، تولید شراب به کمترین میزان خود - چیزی حدود سیصد و پنجاه بطری - رسید. خوشبختانه سال بعد سال خوبی برای محصول ملی این کشور بود و افزایش چند برابری تولید شراب این کشور مرهمی شد بر شروع جنگ جهانی اول در سراسر اروپا و برخی نقاط دیگر جهان ..."

نظر كسانی كه كتاب را خوانده‌اند:

 بنفشه بامداد:  کتاب بسیار جذابی است. در قالب طنز اخلاق سیاسی کشورهای مختلف را به زیبایی به تصویر کشیده است.