بخريد و بخوانيد ...
درد که کسی را نمی‌کشد: پنج جستار درباره‌ی گم‌شده‌های خلوت و شلوغی
اطلاعات كتاب در سایت آمازون

درد که کسی را نمی‌کشد: پنج جستار درباره‌ی گم‌شده‌های خلوت و شلوغی

(Farther Away)
نویسنده: جاناتان فرنزن (Jonathan Franzen)
ترجمه: ناصر فرزین‌فر
ناشر: اطراف
سال نشر: 1403 (چاپ 16)
قیمت: 147000 تومان
تعداد صفحات: 151 صفحه
شابك: 978-622-6194-09-9
تعداد كسانی كه تاكنون كتاب را دریافت كرده‌اند: 3 نفر
امتیاز كتاب: امتيازي كه كتاب از كاربران جيره‌كتاب گرفته  (3 امتیاز با رای 1 نفر)

امتیاز شما به این كتاب: شما هنوز به این كتاب امتیاز نداده‌اید

درباره كتاب 'درد که کسی را نمی‌کشد: پنج جستار درباره‌ی گم‌شده‌های خلوت و شلوغی':

سال 2010 پس از ده سال یک نویسنده‌ی آمریکایی عکس خودش را روی جلد مجله‌ی تایم دید، کنارش تیتری بزرگ به چشم می‌خورد "رمان‌نویس بزرگ آمریکایی" و کمی پایین‌تر، کمی ریزتر "جاناتان فرنزن به ما نشان می‌دهد چگونه داریم زندگی می‌کنیم." این توصیف دقیق و موجز آثار فرنزن است. فرنزن چه وقتی از تکنولوژی می‌نویسد، چه وقتی به روابط انسانی نقب می‌زند، چه وقتی از دوست درگذشته‌اش یاد می‌کند و چه وقتی از خودش می‌پرسد رمان‌نویسی در عصر تصویر و رسانه‌های دیجیتال چه معنایی دارد، مدام در جست‌وجوی پاسخی برای همین پرسش بزرگ است. او در جستارهایش انسانِ امروزی را در بستر زندگی اجتماعی و شهری می‌بیند و در این فضاست که درماندگی و درد را نشانه‌ی طبیعی زنده بودن و زندگی مسئولانه می‌داند. فرنزن در ادبیات و روابط اصیل انسانی به دنبال راهی نه برای تخدیر و گریز، بلکه پذیرش و استقبال از این درد است. (برگرفته از توضیحات پشت جلد کتاب)
جستار "درد که کسی را نمی‌کشد" با این جملات آغاز می‌شود:
"صبح به خیر فارغ‌التحصیلان سال 2011. صبح به خیر بستگان دانشجویان و اعضای هیئت علمی. حضور در این جمع برای من موجب سرافرازی و افتخار زیادی است. می‌خواهم صحبتم را با این فرض آغاز کنم که لابد وقتی از یک نویسنده‌ی ادبی برای ادای این سخنرانی دعوت می‌کردید، می‌دانستید که قرار است چه چیزی نصیب‌تان شود. می‌خواهم همان کاری را بکنم که نویسندگان ادبی می‌کنند، که عبارت است از حرف زدن درباره‌ی خودشان، با این امید که تجربیات من با مال شما بخواند. می‌خواهم حول و حوش موضوع عشق و رابطه‌اش با زندگی‌ام حرف بزنم و دنیای غریب سرمایه‌داری فناوری‌محوری که شماها دارید به ارث می‌برید ..."

نظر كسانی كه كتاب را خوانده‌اند:

 صفورا زواران حسيني:  نشر اطراف و رویه‌ای که داره دنبال می‌کنه رو می‌پسندم. جستارخوانی هم برام جذابه. این کتاب عنوان بسیاااار جذابی داره، اما جستارها خیلی ادبیاتی هستن و برای مخاطبی که چندان در این حوزه غوطه‌ور نباشه چندان جذاب نیست.