شناسنامه محصول
انجمن شاعران مرده
اطلاعات كتاب در سایت آمازون

انجمن شاعران مرده

(Dead Poets Society)
نویسنده: ن.ه. کلاین بام (N. H. Kleinbaum)
ترجمه: حمید خادمی
ناشر: کتاب پنجره
سال نشر: 1402 (چاپ 6)
قیمت: 195000 تومان
تعداد صفحات: 207 صفحه
شابك: 978-964-6358-01-0
تعداد كسانی كه تاكنون كتاب را دریافت كرده‌اند: 18 نفر
امتیاز كتاب: امتيازي كه كتاب از كاربران جيره‌كتاب گرفته  (4.5 امتیاز با رای 8 نفر)

امتیاز شما به این كتاب: شما هنوز به این كتاب امتیاز نداده‌اید

درباره كتاب 'انجمن شاعران مرده':

دبیرستان شبانه‌روزی ولتون یکی از مدارس شاخص امریکایی است که بنیان آن بر چهار اصل "سنت"، "افتخار"، "انضباط" و "سرفرازی" قرار دارد. تاد اندرسن و سایر دوستانش تابع بی‌چون و چرای این اصول هستند. اما زمانی که آقای کیتینگ، معلم تازه مدرسه، پرده از راز "انجمن شاعران مرده" برایشان برمی‌دارد، همه چیز تغییر می‌کند و دیگر مثل قبل اصول بنیادی مدرسه چندان با ابهت و مهم به نظر نمی‌رسند. آیا آقای کیتینگ با معرفی "انجمن شاعران مرده" به بچه‌ها دچار اشتباهی بزرگ شده؟ آیا آشنایی بچه‌ها با این انجمن اصول چهارگانه‌ی مدرسه را به هم می‌ریزد؟ …
کتاب براساس داستان فیلمی نوشته شده که به همین نامه ساخته شد و با استقبال گسترده‌ای در سطح جهان روبرو شد.
داستان با این جملات آغاز می‌شود:
"در تالار نیایش سنگی دبیرستان ولتون، مدرسه شبانه‌روزی خصوصی که در لابلای بلندی‌های دور افتاده ایالت ورمانت قرار داشت، بیش از سیصد پسر که همگی روپوش دبیرستان را به تن داشتند، در دو طرف راهروی بلند تالار، در میان چهره‌های پرغرور پدر و مادرهاشان به انتظار نشسته بودند. با ورود مرد کوتاه قد و مسنی که ردایی بلند و گشاد بر تن داشت، نی‌انبان‌های اسکاتلندی لحظه‌ای نواختن گرفتند. مرد، شمعی را روشن کرد و پیشاپیش گام‌های موزون دانش‌آموزان پرچمدار، از برابر معلمان رداپوش و فارغ‌التحصیلان، از راهروی سنگفرش شده گذشت و به تالار پرقدمت نیایش وارد شد.
چهار پسر پرچمدار، موقرانه تا سکوی خطابه پیش رفتند. چند پیرمرد هم که آخرین‌شان شمعی را با غرور در دست داشت، آرام آرام در پی آنان قدم برمی‌داشتند …"

نظر كسانی كه كتاب را خوانده‌اند:

 ساناز خیاطی:  انجمن شاعران مرده با ترجمه حميد خادمي كه ديگر يك سال و چند ماهي‌ست كه از دنيا رفته يكي از آرماني‌ترين رمان‌هاي نيمه‌ي دهه‌ي هفتاد و روزگار جوان‌تر بودن من بوده و هست.
اين كتاب ممكن است از نظر تكنيك اثر شاخصي در ادبيات جهان نباشد ولي مگر مي‌شود آن معلم نوگرا در مدرسه‌يي شبيه به همان مدرسه‌هاي زمان ما را فراموش كرد. مگر مي‌شود صحنه‌ي روي ميز رفتن پسرها و غار تنهاييشان و آن خودكشي رفيق‌شان را از ياد برد ... پيدا كردن شعر و كشف تنهايي و زن و مهم‌تر از همه نافرماني!
و چقدر امروز در بسته كتاب‌هاي فرستاده شده، ديدنش و فكر دوباره ورق زدن‌ش مشعوفم كرد. :)

 محمود اسلاميان:  تاثیر شگرف یک معلم خوب بر ذهن‌های پذیرای تغییر ... از کتاب‌هایی که به خاطر ایده‌ی زیبایش توصیه می‌کنم حتما آن را بخوانید