شناسنامه محصول
بازگشت به خانه
اطلاعات كتاب در سایت آمازون

بازگشت به خانه

(Homegoing)
نویسنده: یا جسی (Yaa Gyasi)
ترجمه: شیرین ملک‌فاضلی
ناشر: کتابسرای تندیس
سال نشر: 1396 (چاپ 1)
قیمت: 30000 تومان  25500 تومان
تعداد صفحات: 384 صفحه
شابك: 978-600-182-282-7
تعداد كسانی كه تاكنون كتاب را دریافت كرده‌اند: 15 نفر
امتیاز كتاب: امتيازي كه كتاب از كاربران جيره‌كتاب گرفته  (5 امتیاز با رای 1 نفر)

امتیاز شما به این كتاب: شما هنوز به این كتاب امتیاز نداده‌اید

درباره كتاب 'بازگشت به خانه':

داستان در قرن هجدهم در غنا آغاز می‌شود. دو خواهر ناتنی در دو روستای مجاور هم به دنیا می‌آیند بدون آنکه از وجود یکدیگر با خبر باشند. یکی از آنها با مردی انگلیسی ازدواج خواهد کرد و در قصری باشکوه در ناز و نعمت روزگار می‌گذراند. خواهر دیگر اما طی حمله‌ای به روستایشان اسیر شده و به عنوان برده فروخته می‌شود.
داستان، زندگی این دو خواهر و نوادگانشان را به موازات هم دنبال می‌کند.
داستان با این جملات آغاز می‌شود:
"شبی که افیا اوچر در میان بویناک فانته‌لند به دنیا آمد، درست بیرون مجموعه‌ی مسکونی پدرش آتشی به جان جنگل افتاد. آتش، بی‌امان پیش رفت و چندین روز هرچه را سر راهش بود، سوزاند. هوا را بلعید؛ توی غارها رسوخ کرد و توی درخت‌ها پنهان شد؛ بی‌اعتنا به ویرانی پشت سرش، بود و نبود را سوزاند تا اینکه به دهکده‌ی آسانته رسید. سرانجام آنجا ناپدید شد و به شب آمیخت.
کبی اوچر، پدر افیا، همسر اولش، بابه و نوزادش را ترک کرد بلکه بتواند آسیبی را برآورد کند که به مزرعه‌های سیب‌زمینی، ارزشمندترین محصول شناخته‌شده برای دوام خانواده‌ها، وارد شده بود. کبی هفت زمین سیب‌زمینی‌اش را از دست داده بود و هر از دست دادنی را همچون تیشه‌ای بر ریشه‌ی خانواده‌اش حس می‌کرد. می‌دانست یاد این آتش‌سوزی که همه‌چیز را سوزاند و رفت، از سر او و بچه‌هایش و نوه‌هایش و بقیه‌ی نسلش تا انتها، دست برنمی‌دارد ..."

نظر كسانی كه كتاب را خوانده‌اند:

 مريم صفوي: 

در یک داستان عاشقانه در طی چند نسل، تاریخ برده‌داری و مبارزات آن‌ها را نشان داد. داستان‌گویی جذاب و روان، از تلخی داستان کم کرد و تونستم تا آخر بخونم. خوبه که اول کتاب شجره‌نامه گذاشتن. من با خواندن داستان هر عضو، چند بار با خودم مرور می‌کردم و با شجره‌نامه چک کردم. تازه آخرش فهمیدم دو خواهر ناتنی بودن.

انگلیسی‌ها و آمریکایی‌ها و البته خود مردم مستعمره‌ها در همه این وقایع دست داشتند.