ورود / ثبتنام
ورود
ثبتنام
جستجو:
Toggle navigation
خانه
كتاب بزرگسال
فهرستهای جیرهكتاب
قفسههای كتاب
تازهترین كتابها
كتابهای پرستاره
مجلات و نشريات
كتاب كودك
فهرستهای جیرهكتاب
قفسههای كتاب كودك
تازهترین كتابها
كتابهای پرستاره
كتاب نوجوان
فهرستهای جیرهكتاب
قفسههای كتاب نوجوان
تازهترین كتابها
كتابهای پرستاره
چی بخوانیم؟
تماس با ما
برگزیده كتاب بزرگسال
تازهها
پرستارهها
پرفروشها
آیندهدارها
برگزیده كتاب كودك
تازهها
پرستارهها
پرفروشها
آیندهدارها
برگزیده كتاب نوجوان
تازهها
پرستارهها
پرفروشها
آیندهدارها
شناسنامه محصول
تصرف عدوانی
(Willful Disregard: A Novel About Love)
نویسنده:
لنا آندرشون
(Lena Andersson)
ترجمه:
سعید مقدم
ناشر:
مرکز
سال نشر:
1397
(چاپ
27
)
قیمت:
39500
تومان
تعداد صفحات:
170
صفحه
شابك:
978-964-213-298-0
تعداد كسانی كه تاكنون كتاب را دریافت كردهاند: 23 نفر
امتیاز كتاب:
(5 امتیاز با رای 2 نفر)
امتیاز شما به این كتاب:
شما هنوز به این كتاب امتیاز ندادهاید
درباره كتاب 'تصرف عدوانی':
استر نیلسون زن معقولی است که زندگی معقولی را میگذراند. این وضعیت اما روزی که درباره هنرمند معروفی به نام هوگو راسک سخنرانی میکند، تغییر میکند. هنرمند معروف خودش در مجلس سخنرانی حضور دارد و به وضوح از این توجه و بزرگداشت سخنران نسبت به خودش خوشحال است. وقتی که این دو بعد از مراسم با یکدیگر ملاقات میکنند، استر شیفته او میشود.
زندگی استر پس از این ملاقات زیر و رو میشود. او دوست پسرش را ترک میکند و خود را به درون رابطهای خیالی با هوگو پرتاب میکند. او شدیدا عاشق است و تمام فکر و ذکرش هوگو است.
اما استر کمکم متوجه میشود که برداشت او و هوگو از این رابطه متفاوت است. استر زنی است که همواره به ذهن منطقی خود بالیده است، اما حالا متوجه میشود که با وجود عشق و احساسش نسبت به هوگو، انگار او در این رابطه بیش از اندازه هوشیار و صادق است ...
داستان با این جملات آغاز میشود:
"آدمی بود به نام استر نیلسون. شاعر و مقالهنویس بود و تا سی و یک سالگی، هشت رسالهی کوتاه منتشر کرده بود. عدهای این رسالهها را لجوجانه و سرکشانه میدانستند. عدهای دیگر بازیگوشانه و سبکسرانه، اما بیشتر مردم هرگز نام نویسندهی آنها را نشنیده بودند.
استر نیلسون میکوشید هستی را با دقتی موشکافانه، از درون آگاهی خود دریابد و بلندپروازانه باور داشت واقعیت جهان چنان است که او آن را تجربه میکند. یا به عبارتی بهتر، آدمیان را طوری ساخته بودند که جهان را چنانکه واقعا بود، تجربه کنند؛ البته اگر هوش و حواسشان را بهکار میبردند و خود را فریب نمیدادند. ذهنی، عینی بود و عینی، ذهنی. بههر رو، او تلاش میکرد چنین بیندیشد.
میدانست که جستوجو برای یافتن زبانی دقیق که امر واقع را بیکموکاست بیان کند، بیهوده است؛ با اینهمه، این جستوجو را ادامه میداد، زیرا میدانست هر گزینهی دیگری راه را بر سادهاندیشی و کاهلی فکری باز میکند ..."
تاكنون كسی درباره این كتاب نظری ثبت نكرده است!