شناسنامه محصول
ماشین زمان
اطلاعات كتاب در سایت آمازون

ماشین زمان

(The Time Machine)
نویسنده: هربرت جورج ولز (H. G. Wells)
ترجمه: عبدالحسین شریفیان
ناشر: چشمه
سال نشر: 1388 (چاپ 2)
قیمت: 5300 تومان
تعداد صفحات: 133 صفحه
شابك: 978-964-362-372-2
تعداد كسانی كه تاكنون كتاب را دریافت كرده‌اند: 36 نفر
امتیاز كتاب: امتيازي كه كتاب از كاربران جيره‌كتاب گرفته  (3.3 امتیاز با رای 10 نفر)

امتیاز شما به این كتاب: شما هنوز به این كتاب امتیاز نداده‌اید

درباره كتاب 'ماشین زمان':

دانشمندی موفق به ساختن یک "ماشین زمان" می‌شود که می‌تواند او را در طول زمان جا به جا کند. او با استفاده از این ماشین به سال 802701 می‌رود، آینده‌ای در صدها هزار سال بعد!
او در آن آینده‌ی دور مردمانی را می‌یابد که به سادگی و بدون استفاده از فناوری در ویرانه‌های ساختمان‌هایی قدیمی زندگی می‌کنند. آنها با شادی و راحتی زندگی می‌کنند و تنها چیزی که از آن هراس دارند "تاریکی" است.
دانشمند ابتدا متوجه نمی‌شود که علت این ترس چیست اما کم کم پی می‌برد که در زیر زمین موجودات خشن و بی‌رحمی زندگی می‌کنند که از نور خورشید گریزان هستند و تنها در تاریکی به سطح زمین می‌آیند و همین‌ها باعث ترس و وحشت ساکنین ساده‌دل زمین شده‌اند ...
کتاب با این جملات آغاز می‌شود:
"زمان‌پیما، یا مسافر زمان (بهتر است او را زمان‌پیما بنامیم) درباره‌ی موضوعی اسرارآمیز و ناشناخته با ما سخن می‌گفت. چشمان خاکستری‌اش می‌درخشیدند و پلکانش تکان می‌خوردند، و چهره‌ی معمولا رنگ‌پریده و زردش مسخ و برافروخته شده بود. آتش بخاری زبانه می‌کشید و درخشش لطیف نورهای سفید و نقره‌گون آن در حباب‌های روی لیوان‌های‌مان پدیدار و محو می‌شدند. صندلی‌های‌مان، که خود وی طراح‌شان بود، گذشته از آن که محل نشیمن‌مان بودند ما را در آغوش خود فرو برده بودند و نوازش می‌دادند و در نتیجه محیط دل‌انگیز و زیبای پس از شام که معمولا افکار و پندارها را به سیر و سفر آرام و رها از قید و بند و ملاحظات دیگر می‌خوانند، بر آن‌جا حکم‌فرما شده بود ..."

نظر كسانی كه كتاب را خوانده‌اند:

 عباس افشار:  نکته‌ی جالب در مورد این کتاب این هست که این کتاب مربوط به قرن19 میلادی است یعنی زمانی که حکومت عثمانی در خاورمیانه حکومت می‌کرد و تزارها بر روسیه حاکم بودند. مفهوم کمونیسم به عنوان یک حکومت سیاسی وجود خارجی نداشت و چیزی به نام فیزیک نوین که تا اواسط قرن 20 با آن آشنا شدیم، شناخته شده نبود. اما هنگامی که شروع به مطالعه این کتاب می‌کنید به‌هیچ‌وجه نمی‌توانید ایراد جدی از نظر مفاهیم علمی و یا پیشگویی‌های سیاسی نویسنده بگیرید. پیش‌بینی مسیری که بشر صنعتی در پیش گرفته (و همچنان هم همین مسیر را ادامه می‌دهد) و فرجام آن، جالب‌ترین و در عین حال ترسناک‌ترین نکته کتاب از نظر بنده بود.

 عليرضا موحدي:  با سلام و تشكر كتاب بدي نبود. هر چند با توجه به قرار گرفتن آن در ليست 1001 كتاب توقع بيشتري از آن داشتم. ولي به نظرم همه كتاب يك طرف و جمله آخر كتاب يك طرف. ناخودآگاه لبخندي از سر رضايت بر لبم نشست وقتي اون جمله را خوندم. در مجموع كتاب جالب و سرگرم‌كننده‌اي بود