شناسنامه محصول
افغان
اطلاعات كتاب در سایت آمازون

افغان

(The Afghan)
نویسنده: فردریک فورسایت (Frederick Forsyth)
ترجمه: زهرا حسینیان
ناشر: ترانه
سال نشر: 1394 (چاپ 2)
قیمت: 20000 تومان
تعداد صفحات: 406 صفحه
شابك: 978-964-5638-87-8
تعداد كسانی كه تاكنون كتاب را دریافت كرده‌اند: 11 نفر
امتیاز كتاب: امتيازي كه كتاب از كاربران جيره‌كتاب گرفته  (3.67 امتیاز با رای 6 نفر)

امتیاز شما به این كتاب: شما هنوز به این كتاب امتیاز نداده‌اید
داستان با این جملات آغاز می‌شود:
"اگر طالب جوانِ محافظ می‌دانست تماس تلفنی باعث مرگش خواهد شد، هرگز تلفن نمی‌کرد. اما او نمی‌دانست. تماس گرفت و کشته شد.
روز 7 ژوئیه 2005 چهار بمب‌گذار انتحاری کوله‌پشتی‌های حاوی بمب خود را در مرکز شهر لندن منفجر کردند. پنجاه و دو نفر کشته، حدود هفتصد نفر زخمی، و دست کم صد نفر برای همه عمر فلج شدند.
سه نفر از چهار بمب‌گذار از والدین پاکستانی مهاجر در انگلیس متولد شده بودند. چهارمین نفر متولد جامائیکا و تبعه انگلیس بود. او و یکی از بمب‌گذاران نوجوان بودند. سومین نفر بیست و دو ساله، و رهبر گروه سی ساله بود. همگی آن‌ها شستشوی مغزی شده و مبدل به بنیادگرایانی بسیار افراطی شده بودند. البته نه در خارج از کشور، بلکه در قلب انگلستان و پس از حضور در مجالس خاص افراط‌گرایان و نشستن پای سخنرانان به شدت تندرو.
طی بیست و چهار ساعت پس از انفجار، هر چهار نفر شناسایی شدند و رد آن‌ها در چند خانه داخل و حومه شمال شهر لیدز یافت شد. در واقع همگی آن‌ها با لهجه غلیظ یورکشایر حرف می‌زدند. محمد صدیق خان رهبر این گروه بود …"

نظر كسانی كه كتاب را خوانده‌اند:

 گلناز گرايلي:  هیجان‌انگیز و سرگرم‌کننده. کلی نکات جاسوسی یاد گرفتم

 نیما حسینیان:  بسيار لذت بردم و اميدوارم كتابهاي بيشتري در اين ژانر داشته باشيد

 فاطمه عارف‌نژاد:  سبک نوشته‌های فردریک فورسایت رو می‌پسندم هرچند که در بعضی موارد روند داستان بسیار کند می‌شد و توضیحات غیرداستانی ملال‌آور. به هرحال این کتاب هم از آن دست کتاب‌هایی بود که اسمش (افغان) و نیز اعتبار نویسنده‌اش من را به خواندنش ترغیب کرد و گرچه مطالعه ‌ش به مدت ها قبل برمی‌گردد اما فکر می‌کنم ازش راضی بودم...

 محمود اسلاميان:  سرعت کتاب آن قدر کند و خسته‌کننده بود که در فواصل طولانی آن را خواندم. اصرار نویسنده بر مستندسازی و واقع‌گرایانه جلوه دادن داستان بعضی وقتها خیلی حوصله‌ام را سر برد. به نظرم اگر برخی توضیحات از داستان حذف می‌شد چندان ضرری به اصل داستان نمی‌زد.

 صفورا زواران حسيني:  این ژانر مورد علاقه‌م نیست. اما به دلیل پیشنهاد شدن کتاب و مربوط بودنش به جغرافیای مورد علاقه‌م تصمیم گرفتم بخونمش. تا آخر خوندمش، و با این که بررسی‌ش از این منظر که کتاب‌های حادثه‌ای چه مدل نوشته میشن جالب بود، دوستش نداشتم. ترجمه هم افتضاح نیست، اما مشکل داره.