بخريد و بخوانيد ...
دریای آرامش
اطلاعات كتاب در سایت آمازون

دریای آرامش

(Sea of Tranquility)
نویسنده: امیلی سنت جان مندل (Emily St. John Mandel)
ترجمه: ابوالفضل نصری
ناشر: کتابسرای تندیس
سال نشر: 1401 (چاپ 1)
قیمت: 115000 تومان  103000 تومان
تعداد صفحات: 239 صفحه
شابك: 978-600-182-786-0
امتیاز كتاب: امتيازي كه كتاب از كاربران جيره‌كتاب گرفته  (تاكنون امتیازی به این كتاب داده نشده)

امتیاز شما به این كتاب: شما هنوز به این كتاب امتیاز نداده‌اید

درباره كتاب 'دریای آرامش':

کتاب یک داستان علمی تخیلی است که نویسنده در آن به مفاهیمی همچون سفر در زمان، ماهیت واقعیت، عشق، هنر و البته همه‌گیری می‌پردازد. کتاب در طی دوره همه‌گیری کرونا نوشته شده است.

در خط اصلی، داستان یک مسافر زمان به نام گاسپری رابرتز را تعقیب می‌کند. در طول داستان رابرتز شخصیت‌های مختلفی را در دهه‌های مختلف 1910، 1990، 2020، 2200 و 2400 ملاقات می‌کند و با هریک از این شخصیت‌ها ماجراهایی را پشت سر می‌گذارد. هویت واقعی رابرتز تا میانه داستان که او به دهه 2400 میلادی، زمان خودش، باز می‌گردد، فاش نمی‌شود.

در آنجاست که مشخص می‌شود که "موسسه زمان" رابرتز را برای تحقیق بر روی ناهنجاری‌های حاصل از سفر در زمان به زمان‌های مختلف فرستاده است. غافل از اینکه حضور رابرتز در زمان‌هایی که به آنها سفر کرده است خود باعث بروز ناهنجاری‌های بسیار در همه زمان‌هایی می‌شود که او از آنها بازدید کرده است ...

داستان با این جملات آغاز می‌شود:

"ادوین سنت‌جان سنت‌اندرو، پسر هجده ساله‌ای که بار نام خانوادگی پرطمطراقش را با کشتی بخار با خود به آن سوی اقیانوس اطلس می‌کشید، روی عرشه بالایی ایستاده و چشمانش را در برابر وزش باد تنگ کرده بود: دستکش به دست، نرده را گرفته بود؛ به دلیلی نامعلوم بی‌قرار به نظر می‌رسید و تلاش می‌کرد در ورای دریا و آسمان چیزی تشخیص دهد؛ هرچیزی، اما تنها چیزی که می‌دید سایه‌های بیکران خاکستری بود. در مسیر دنیایی جدید قرار داشت. تقریبا نیمی از مسیر انگلستان به کانادا را پیموده بود. به خودش می‌گفت دارم می‌روم تبعید و می‌دانست دارد شورش را درمی‌آورد، ولی انگار نشانی از حقیقت در حرفش نهفته بود.

ادوین از نوادگان ویلیام فاتح بود. وقتی پدربزرگ ادوین از دنیا رفت، پدرش صاحب لقب ارل شد و او را به دو مدرسه معتبر کشور فرستاد. اما به نظر نمی‌سید او در انگلستان آینده‌ای داشته باشد. حرفه‌های انگشت‌شماری برای نجیب‌زاده‌ها وجود داشت و هیچ‌کدامشان مورد علاقه ادوین نبودند. شان و منزلت خانوادگیشان هم سهم برادر بزرگش گیلبرت می‌شد و او عملا چیزی به ارث نمی‌برد (پسر وسط خانواده، نایل، هم قبلا به استرالیا رفته بود). البته ادوین می‌توانست مدت بیش‌تری را در انگلستان بگذراند اما در خفا دیدگاه‌هایی افراطی داشت که برملا شدن ناخواسته‌شان در یک مهمانی شام، به تحقق این سرنوشت سرعت بخشید ..."

تاكنون كسی درباره این كتاب نظری ثبت نكرده است!