بخريد و بخوانيد ...
سرزمین بی‌انتها
اطلاعات كتاب در سایت آمازون

سرزمین بی‌انتها

(Infinite Country)
نویسنده: پاتریشیا انگل (Patricia Engel)
ترجمه: مهدی بتوئی، ناهید شیرزاد
ناشر: هیرمند
سال نشر: 1401 (چاپ 1)
قیمت: 60000 تومان
تعداد صفحات: 185 صفحه
شابك: 978-964-4087929
تعداد كسانی كه تاكنون كتاب را دریافت كرده‌اند: 2 نفر
امتیاز كتاب: امتيازي كه كتاب از كاربران جيره‌كتاب گرفته  (تاكنون امتیازی به این كتاب داده نشده)

امتیاز شما به این كتاب: شما هنوز به این كتاب امتیاز نداده‌اید

درباره كتاب 'سرزمین بی‌انتها':

کتاب داستان خانواده‌ای کلمبیایی است که در پی مشکلات اقتصادی و امنیتی موجود در کشورشان تصمیم به مهاجرت می‌گیرند و وارد آمریکا می‌شوند و پس از اتمام مهلت روادید تصمیم می‌گیرند به صورت غیرقانونی در آمریکا بمانند.

پس از مدتی در پی مساله‌ای مرد خانواده به کلمبیا بازگردانده می‌شود و زن و دو تا از فرزندانش در آمریکا به شکل غیرقانونی به زندگی ادامه می‌دهند و مرد همراه یکی از دخترانش در کلمبیا روزگار سختی را می‌گذراند. دختر ساکن کلمبیا پایش به زندان تعلیم و تربیت مخصوص دختران کشیده می‌شود. از آنجا فرار می‌کند و باقی ماجرا ... (برگرفته از توضیحات پشت جلد کتاب)

داستان با این جملات آغاز می‌شود:

"بستن دست‌وپای راهبه ایده‌ی او بود.

چراغ‌های خوابگاه هر شب راس ساعت ده خاموش می‌شدند. دختران که در اتاق‌های خود حبس شده بودند، باید مثل سنگ، ساکت و بی‌صدا می‌خوابیدند و سحرگاه برای عبادت صبحگاهی بیدار می‌شدند. راهبه‌ها معتقد بودند سکوت سلاحی است که به دخترها می‌آموزد بی‌آنکه تسلیم وسوسه‌های بیرونی دنیا شوند، بتوانند اعماق ذات خود را کشف کنند.

انصافا همه راهبه‌ها وحشتناک نبودند. تالیا بعضی از آن‌ها را خیلی دوست داشت. حتی آن‌ها را به‌خاطر اینکه توانسته بودند سرکش‌ترین افراد را به مطیع‌ترین‌ها تبدیل کنند، تحسین می‌کرد. این مکان یک مرکز دولتی بود. مدرسه‌ای همچون زندان برای قانون‌شکنان جوان. نه صومعه بود نه مرکز آموزشی کلیسا. کارمندانش همان خواهران مذهبی‌ای بودند که برای تزکیه‌ی روح به کار گماشته شده بودند، اما در آن کوهستان دورافتاده هرکاری که می‌خواستند می‌کردند ..."

تاكنون كسی درباره این كتاب نظری ثبت نكرده است!