بخريد و بخوانيد ...
سندروم ژولیت
اطلاعات كتاب در سایت آمازون

سندروم ژولیت

نویسنده: ضحی کاظمی 
ناشر: باژ
سال نشر: 1402 (چاپ 5)
قیمت: 366000 تومان
تعداد صفحات: 206 صفحه
شابك: 978-622-219-234-1
تعداد كسانی كه تاكنون كتاب را دریافت كرده‌اند: 2 نفر
امتیاز كتاب: امتيازي كه كتاب از كاربران جيره‌كتاب گرفته  (تاكنون امتیازی به این كتاب داده نشده)

امتیاز شما به این كتاب: شما هنوز به این كتاب امتیاز نداده‌اید

درباره كتاب 'سندروم ژولیت':

ساکنان شهر تهران، از بعد رویداد شوم "سال سم" برای همیشه از تجربه‌ی عشق محروم شده‌اند. شرکت‌های فروش عشق، محصول نایاب خود را در نمایشگرهای بزرگ سطح شهر، به رخ شهروندان می‌کشند و حسرت به دلشان می‌ریزند. شهروندان فرودست غرب‌نشین برای مقابله با میراث نحس پیشینیان و آنهایی که از فلاکت آنها سود می‌برند، ابزاری در دست ندارند. افسردگی، اعتیاد و خودکشی بیداد می‌کند.

شهریار، کارآگاه دایره‌ی جنایی پلیس، در پی مختوم کردن پرونده‌ی خودکشی دختری به نام نیلوفر و پسری که هم‌زمان در آپارتمان او اوردوز کرده، به حقایقی می‌رسد که او را ناخواسته از مسیر حل پرونده، منحرف می‌کند. شهریار به دنبال سرنخ‌های زندگی و مرگ نیلوفر، به سطوح ناشناخته‌ای از شهر پا می‌گذارد و ... (برگرفته از توضیحات پشت جلد کتاب)

داستان با این جملات آغاز می‌شود:

"شهریار دم و بازدمش را با گام‌های تند و بلندی که روی جاده‌ی خاکی کم‌عرض برمی‌داشت تنظیم کرده بود. کوه‌پیمایی را برای همین دوست داشت؛ برای این‌که در سکوت محض کوه‌پایه‌های دربند، فقط صدای نفس خود را می‌شنید و قلبش را احساس می‌کرد که در حین ضربان، به قفسه‌ی سینه‌اش می‌کوبید و خون مملو از اکسیژن و آدرنالین را به اندام‌هایش پمپاژ می‌کرد. هر هفته، تنها روز تعطیلش را به‌همین‌شکل آغاز می‌کرد. زمستان‌ها، آفتاب‌نزده خودش را به میدان کوهنورد می‌رساند و بهار و تابستان آلارم وی‌دی را برای پنج صبح تنظیم می‌کرد. صبح زود راه افتاده بودو بی‌آن‌که توقف کند، بی‌اعتنا به سه قهوه‌خانه‌ی خلوت باقی‌مانده از دوران پیش از سالِ سم، تا آبشارهای دوقلو بالا آمده بود. کمی آب از قمقمه‌اش نوشیده و با سرعت برگشته بود. کم‌کم به محدوده‌ی تمدن نزدیک می‌شد. حوالی قهوه‌خانه‌ها که هرازگاهی چند کوهنورد دیگر را آن‌جا می‌دید. از ظاهرشان معلوم بود از افراد شرق تهران هستند یا زنان جوانی که برای آمادگی جسمانی پیش از بارداری به ورزش رو آورده‌اند ..."

تاكنون كسی درباره این كتاب نظری ثبت نكرده است!