بخريد و بخوانيد ...
شهرهای منهدم شده
اطلاعات كتاب در سایت آمازون

شهرهای منهدم شده

نویسنده: جهانگیر شهلایی 
ناشر: کتابسرای تندیس
سال نشر: 1401 (چاپ 1)
قیمت: 56000 تومان
تعداد صفحات: 160 صفحه
شابك: 978-600-182-724-2
تعداد كسانی كه تاكنون كتاب را دریافت كرده‌اند: 2 نفر
امتیاز كتاب: امتيازي كه كتاب از كاربران جيره‌كتاب گرفته  (تاكنون امتیازی به این كتاب داده نشده)

امتیاز شما به این كتاب: شما هنوز به این كتاب امتیاز نداده‌اید

درباره كتاب 'شهرهای منهدم شده':

کتاب مجموعه ده داستان کوتاه است که در فضایی پساآخرالزمانی نوشته شده‌اند. دنیای گسترده‌ی پادآرمانشهری، فصل مشترک داستان‌هاست که آنها را به هم پیوند می‌زند. (برگرفته از توضیحات پشت جلد کتاب)

ایران، در آینده‌ای تاریک، بر اثر خشکسالی نابود شده و شهرنشینی و تمدن تقریبا در تمام مساحت این کشور از بین رفته است. زندگی عادی، به آن شکلی که قبلا همه با آن آشنا بوده‌اند، تنها در منطقه‌ای حفاظت‌شده و با منابع بسیار محدود مقدور است. نام این منطقه "خلد برین" است و زندگی در آن برای هرکسی ممکن است. به همین خاطر هم زندگی در این منطقه چندان "عادی" نیست.

کلیه داستان‌های کتاب در چنین ایرانی اتفاق می‌افتند و هریک حکایت زنان و مردانی است که دست‌وپا می‌زنند در چنین جهنمی به زندگی ادامه دهند ...

اولین داستان کتاب با نام "واحه" با این جملات آغاز می‌شود:

"نباید از واحه بیرون می‌آمدم. حرفم خبری نبود. سوالی بود. از تو پرسیدم. هنوز فکر می‌کنی باید می‌ماندم آنجا؟ بدون تو؟ می‌دانم اگر تو بودی، نصیحتم می‌کردی به ماندن. تویی که هنوز درون منی. بعد از آن شب، هر شب درون منی. مَردِ منی. هر لحظه ... هر نفس. چه قبل از تب زرد، چه بعد از تب زرد. تو درون منی و من با تو حرف می‌زنم. مثل همیشه، مثل الان.

اینجا، بیرون واحه، اینجا هم همه‌جا زرد است. چطور ممکن است همه‌چیزِ زندگی ما این قدر زرد باشد؟ تو اسمش را گذاشته بودی نفس‌هایِ زرد ادامه دادن. آنجا در واحه تازه می‌شد چندتایی آشنا دید. می‌شد چند تا آدم دید. البته اگر بشود به ما هنوز گفت آدم ... انسان. بعد از همه‌گیری تب زرد، همه زنده بودیم، صبح تا تا شب در حال گره زدن نخ‌های ریسیده برای بافتن سایه‌بان. بزرگ‌ترین امید ما فرار از گرمای خورشید بود، نه از زردی‌اش. از زردی این دنیا که نمی‌شود فرار کرد. مثل من که نمی‌توانم از هوای تو بگریزم ..."

تاكنون كسی درباره این كتاب نظری ثبت نكرده است!